Kysten Rundt

225 km og 170 km på to af Danmarks smukkeste cykelruter

 

Sikkerheden i top

Som i alle vore andre motionscykelløb sætter Veggerby Sport & Kultur en høj værdi på sikkerheden for deltagerne. Hjemmeværn og kontroller vil være med under hele løbet, ligesom samarit-tjenester vil stå til rådighed. Cykler m.m. kan ikke forventes medtaget af samaritter i tilfælde af styrt. Sørg for tydeligt mærkning af din cykel, gerne med navn, adresse og mobilnummer.

Ruterne vil være skiltet efter politiets anvisninger. Ligeså har VSOK et tæt samarbejde med alle myndigheder på ruterne om, at den omfattende logistik er i top, til gavn for alle medvirkende.

Husk at du deltager i Kysten Rundt på eget ansvar og risiko. Ansvar for personskader og skadet/bortkommet materiel påhviler udelukkende deltageren. Arrangøren kan ikke holdes ansvarlig hverken økonomisk eller juridisk. Sørg derfor for at have dine forsikringer i orden.

Husk gerne navn, adresse og mobilnummer på din cykel.

Overlader du din eller andre din cykel og andet materiel i andres varetægt (f.eks. ifm. styrt) er det på eget ansvar og arrangøren kan ikke drages til ansvar eller erstatning for skader/bortkommelse m.m.


Cykelhjelm obligatorisk.

Se de officielle 10 bud for cykelmotionister her

Løbet sponsoreres af